WordPress.org

News

Tag: Open Source

WordPress, Pinunjul Kahiji Overall Best Open Source CMS

Tag: Open Source

  • WordPress, Pinunjul Kahiji Overall Best Open Source CMS

    Kacida matak reueusna, taun 2009 ieu WordPress meunang pangajén kahiji dina widang Overall Best Open Source CMS ti Open Source CMS Award. Lain panghargaan samanéa! Open Source CMS Award anu maneuh diayakeun unggal taun, kiwari narima leuwih ti 12.000 nominasi tur diiluan ku leuwih ti 23.000 pangajén (pamilon sora).

    Read Post