WordPress 3.0 Thelonious

Najan leuir naker, WordPress versi 3.0 basa Sunda bisa dirilis (core-na dirilis Juni 2010). Kiwari, anjeun bisa otomatis ngaronjatkeun kana ieu versi ngaliwatan pidangan Pakakas => Ronjatkeun, atawa klik link tuduh jalan dina papan uar kasadiaan anu aya di luhur layar. Anjeun oge bisa ngunduh gembolanana pikeun dipasang manual, utamana pikeun anu masang mimiti atawa anu ngaronjatkeun tina versi samemeh 2.7.

Fitur utama anu aya dina ieu versi di antarana:

  • Tema baku anyar, Twenty Ten, anu nyartakeun rarangken-rarangken latar kustom, header kustom, panumbu kustom, pidangan kustom, jsb.
  • Merge MU reujeung WordPress, utamana ditujukeun pikeun para pamekar sarta admin raramat, anu ngamungkinkeun ngadegkeun sababaraha blog atawa situs dina hiji instalasi WordPress.
  • Interpes anu leuwih hampang.
  • Pitulung kontekstual, bisa dibuka ngaliwatan tab Pitulung anu aya di luhur unggal layar admin, mieusi dadaran singget, pituduh, link-link dokumentasi, luyu jeung layar anu disinghareupan, geusan ngabantu dina pamakean WordPress.
  • 1.217 bug dibenerkeun sarta fitur-fiturna ditingkatkeun.
  • Kamampuh ronjatan masal, anu ngamungkinkeun ngiwarikeun sababara plugin sakali klik.

Lengkepna, bisa diilo di kaca kodek.

1 thought on “WordPress 3.0 Thelonious

Kantunkeun Balesan

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your data is processed.